Construieste cu Plastix

Distribuim un sistem de cofrare beton intuitiv, inovator si reciclabil, considerat cel mai usor de folosit sistem de construire din intreaga lume.

icon_widget_image Afumati, Strada Numarul 2, Nr. 41, Judetul Ilfov. icon_widget_image Adrian Popescu +4.0727.007.007 Sergiu Almasan +4.0723.250.013 icon_widget_image office@plastix.ro
Image Alt
Solutii pentru fiecare buget

Servicii

Construieste mai usor, mai rapid si mai curat

Servicii

Alege solutia perfecta pentru bugetul tau

Solutie pentru proiecte singulare

INCHIRIERE SI MONTAJ

Oferim o gama larga de cofraje de inalta calitate, care sunt disponibile pentru inchiriere la preturi competitive. Echipa noastra de experti va poate ajuta sa alegeti cofrajele potrivite pentru proiectul dvs. si sa le monteze in siguranta pentru a asigura o constructie solida si durabila. De asemenea, oferim asistenta tehnica pentru intreaga perioada de utilizare a cofrajelor si vom fi mereu la dispoziția dvs. pentru a raspunde la orice intrebari sau nelamuriri pe care le aveti.

Solutie pentru proiecte multiple

VANZARE

Oferim o gama larga de optiuni de cofraje, pentru a satisface toate nevoile dvs. Cofrajele noastre sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza durabilitatea si fiabilitatea lor pe termen lung. Avem o echipă de experti disponibili sa va ajute sa alegeti cele mai bune optiuni de cofraje pentru proiectele dvs. Indiferent daca sunteti un constructor experimentat sau incepator, suntem aici pentru a va ajuta sa obtineti cele mai bune rezultate la cele mai bune preturi.