Construieste cu Plastix

Distribuim un sistem de cofrare beton intuitiv, inovator si reciclabil, considerat cel mai usor de folosit sistem de construire din intreaga lume.

icon_widget_image Afumati, Strada Numarul 2, Nr. 41, Judetul Ilfov. icon_widget_image Adrian Popescu +4.0727.007.007 Sergiu Almasan +4.0723.250.013 icon_widget_image office@plastix.ro
Image Alt
Structuri la fix

Despre noi

Sisteme de cofrare beton intuitiv, inovator si reciclabil

DESPRE NOI

Plastix® distribuie un sistem de cofrare beton intuitiv, inovator si reciclabil care protejeaza mediul inconjurator! Acesta elimina utilizarea lemnului si a multiplelor pierderi si costuri generate de un santier conventional.

Este considerat cel mai usor de folosit sistem de construire din intreaga lume.

Plastix® comercializeaza un ansamblu modular complet pentru executia structurilor din beton cat si a imobilelor construite integral din acest material. Acesta contine 18 dimensiuni standard de panouri ABS fabricate in culori diferite si toate elementele metalice de prindere, ancorare si stabilizare pe directii orizontale, verticale si oblice, cu care se pot efectua orice dimensiuni si forme pe care le necesita un proiect de construire.

Inter-conectarea panourilor este extrem de usoara fiind realizata simplu cu manere de legatura confectionate din fibra de nylon. Este facil de montat chiar si pentru muncitori mai putin pregatiti si care pot executa asamblarea doar cu mana fara alte unelte sau echipamente caracteristice unui santier obisnuit.

Folosind aceste cofrajele se poate bugeta corect si exact din faza de idee/proiectare orice constructie din beton, fara pierderi, abateri si incertitudine pe parcurs, pana la executia finala.

Cofrajele noastre se pot folosi in toate tipurile de proiecte de dimensiuni mici, medii sau mari. Sunt utilizate pentru executia structurilor clasice beton si caramida, cat si a celor mai durabile, antiseismice construite integral din beton. Cu acest sistem se pot realiza pereti distincti/separati, stalpi de rezistenta, coloane, grinzi, plafoane si toate imbinarile acestora in ansamblu. In plus, cu acest sistem se poate cofra integral partea de constructie verticala (pereti, stalpi sau/si coloane) cu cea orizontala (grinzi, plafon, boiandrugi) realizandu-se turnarea si executia unui etaj complet intr-un singur pas.

Este o solutie de top care inchide structurile si peretii la fix, rezultand o calitate impecabila a betoanelor atat ca design pentru cei care vor sa foloseasca betonul tratat ca ultim finisaj, dar mai ales a preciziei executiei acestora, obtinandu-se un nivel ireprosabil la un standard foarte ridicat.

Structura realizata cu acest sistem este aliniata si turnata perfect si formeaza o baza corecta a constructiei pe care se poate lucra ulterior cu precizie in aplicarea materialelor de izolatie si decorative atat pe interior cat si pe exteriorul constructiei. Utilizand cofrajele distribuite de Plastix® se elimina costurile suplimentare cu materiale de incarcare si aliniere, timpul pierdut cu aplicarea acestora, cat si costul pentru manopera in plus. In urma decofrarii rezulta o structura dreapta, imbinata in unghiuri de 90° fix, avand toate elementele din beton turnate exact. Astfel se obtine un standard de calitate inalt al elementelor de beton, un ideal al tuturor celor care activeaza in acest domeniu.

Cofrajele sunt fabricate din ABS modificat combinat cu fibra de sticla asa incat sa rezulte un material robust, usor, simplu de manipulat, cu o capacitate de incarcare ridicata si duritate in exploatare. Datorita greutatii reduse, cel mai mare panou cu dimensiuni de 120/60 cm cantarind doar 9,7 kg, se poate elimina folosirea macaralei pe santier. Utilizind acest sistem precis si inovator activitatea grea si istovitoare din santier devine mult mai usoara, fiind considerat de multi proiectanti ca un joc de Lego pentru adulti.

Manopera in santier devine cu asadar mai lejera, iar muncitori trebuie doar scolarizati prin training-urile efectuate de compania noastra, fara a necesita o experienta prealabila substantiala in domeniul constructiilor.

Un muncitor necalificat care a urmat cursurile de montaj efectuate la sediul nostru poate sa efectueze cu usurinta minim 40 m² de confrag intr-o singura zi. Acest fapt confera intregului santier o productivitate sporita, mult peste ceea ce se putea obtine pana in prezent ca timp de executie a unei constructii.

Cu o mentenanta corespunzatoare sistemul are o folosinta indelungata pana la 100 de utilizari.

Este o solutie de cofrare rapida, usoara, sigura si eficienta care are ca rezultat o constructie edificata drept perfect!